NIEUWS

Nieuwe locatie in de maak

19/03/2024 - 00:00

Eind 2022 hebben wij een pand gekocht (achterbouw van Hof Van Ballaer project in Ballaarstraat 97-99 Antwerpen) om op termijn over een eigen kantorencomplex te kunnen beschikken. Aangezien we dit gebouw casco hebben verworven behoeft dit pand een grondige verbouwing om het gebruiksklaar te maken. Eind maart 24 zijn wij, na enkele vergunningsperikelen, met de renovatie gestart en wij hopen op het einde van 2024 de nieuwe eigendom in gebruik te nemen. De exploitatie en ingebruikname van de nieuwe kantoren kadert in de doelstelling om verder te blijven groeien zowel in expertise als in volume. Het ganse Strukoreg team kijkt enorm uit naar deze belangrijke stap van ons bedrijf. Het Struktoreg team

Lees meer

Opstart bouw nieuw aardappelfabriek Aviko

Opstart bouw nieuw aardappelfabriek

26/01/2021 - 14:43

Struktoreg werkt mee aan de nieuwe aardappelfabriek Aviko te Poperinge. De ruwbouwwerken zijn bijna afgerond waarna de installatie van de verschillende waterzuiveringstoepassingen zal opstarten.

Lees meer

Covid artikel

Covid artikel

25/01/2020 - 19:51

Covid artikel : thuiswerk …..”Naar aanleiding van de regeringsmaatregelen ter bestrijding van Covid 19 virus, hebben wij onze medewerkers geadviseerd om zoveel mogelijk van thuis uit te werken. Wij blijven echter bereikbaar via vaste telefonie (op kantoor) en de mobiele toestellen van de medewerkers.

Lees meer
Abonneren op NIEUWS